5/5
Dækker hele Jylland

Kontakt os og få afhentet din skrotbil!

Har du brug for at sende din gamle bil til skrot men ikke har så meget tid til overs, så lad Bilskrot Jylland stå for afhentningen af din skrotbil.

Få et tilbud

Afhentning af skrotbil i Jylland - en hjælpende hånd til dig

Der kan være flere grunde til at brug for afhentning af sin bil til skrot.

For det første kan det jo være, at skrotbilen slet ikke kan køre mere, og hvad gør man så? Det er jo trods alt de færreste privatpersoner, som har adgang til en bil med fejeblad til mobilitets-udfordrede køretøjer.

Ja, man tager naturligvis fat i os hos Bilskrot Jylland og aftaler med os, hvornår vi kan komme og afhente din bil til skrotning.

En anden grund kan være, at man simpelthen ikke har tid til selv at køre sin bil til skrotning. For selvom Bilskrot Jylland ligger centralt placeret på Jylland, kan tiden jo være knap, og så er det jo heldigt, at vi hellere end gerne klarer afhentning af skrotbiler hos vores kunder.

Hvad vores tidligere kunder siger

Dorthe Tornvig Hansen
Dorthe Tornvig Hansen
2023-01-12
Jeg har i dag skrottet min gamle bil og den blev hentet af Bilskrot Jylland af en virkelig behagelig, høflig og imødekommende chauffør. I morges havde jeg en behagelig snak med Kim, som fortalte mig hvordan det helt ville forløbe og senere blev bilen hentet. Det har været så nemt for de ordner det hele, så jeg vil klart anbefale virksomheden.
Dorthe Bräuner
Dorthe Bräuner
2022-10-14
Super nemt at skrotte sin bil. Man giver bare besked, og den bliver hentet på adressen, og alt papir arbejdet bliver gjort.
Alux Enburg
Alux Enburg
2022-09-13
Super service og hurtigt svar . Flinke medarbejder
Kristian Schou
Kristian Schou
2022-08-24
Bilskrot Jylland kan anbefales Ringede, fik en god pris og de afhentede lynhurtigt, plus de afmeldte bilen.
Frank Jensen
Frank Jensen
2022-08-08
Super service. Hurtig og bil afhentet til aftalte tid.
lars sørensen
lars sørensen
2022-08-04
Det var en super god serves og venlig folk kan klar anbefale
Hans Henrik Mikkelsen
Hans Henrik Mikkelsen
2022-08-04
Super nemt og hurtig afhentning.
Kasper C
Kasper C
2022-04-07
Jeg blev kontaktet af Kim fra bilskrot Jylland, efter at have bedt om et skrottilbud på min gamle Yaris. Kim rådede mig til at bruge lidt penge på den, og beholde den yderligere to år, da han hørte standen. God og ærlig service! Jeg ringer til Kim igen om to år og prøver igen:)

Du eller en med fuldmagt skal være til stede ved afhentning af skrotbil

Der er ikke mange krav ved afhentning af skrotbil, men der er nogle få, og de skal overholdes, for at alt går rigtigt til – både for din og for vores skyld – og de er som følge:

  1. Bilens senest registrerede ejer skal være til stede med gyldigt ID – kørekort eller pas
  2. Bilens senest registrerede ejer skal udlevere skrotbilens originale registreringsattest og bilens nøgler
  3. Bilens senest registrerede ejer og Bilskrot Jylland udfylder og underskriver skrotningsattest og en skrotningsaftale

Hvis bilens senest registrerede ejer ikke har mulighed for at være til stede ved afhentning af skrotbilen, kan ejeren godt lave en fuldmagt til en anden – myndig – person, som så kan stå for overdragelsen af skrotbilen til afhentning.

På denne måde er du sikret en problemfri afhentning af din bil til skrot, så du kan bruge så lidt tid som muligt på overdragelsen af dokumenter og bil, og det hele forløber, som vi har aftalt det på forhånd.

Vi dækker hele Jylland.

Uanset om du og din skrotbil er tæt på os, skal vi nok finde ud af at gøre skrotningen bekymringsløs. Du kan vælge at komme og aflevere din skrotbil hos os i Bilskrot Jylland, eller vi kan aftale, at vi kommer til dig og får overdraget bilen og bugserer den med til ophugning. Vi gør det, du synes er lettest, når din bil skal skrottes. Vi er placeret et godt stenkast fra Jylland nær Centrum, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde.

TLF: +45 55 20 70 84

Afhentning af skrotbil

Har du behov for at din skrotbil skal afhentes?

Måske har du ledt specifikt efter dette:

Din søgning er overstået, find svarene på vores hjemmeside!

Bilskrot Jylland

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du vælger Bilskrot Jylland til at tage os af din skrotbil, overfører vi betalingen til dig samme dag, hvis det er muligt, så du ikke skal gå i uvished og tænke ”Skrotpræmie, hvor lang tid skal jeg vente?”

Ligesom med den miljøcertificerede skrotning af din bil tager vi også udbetalingen af skrotpræmien meget alvorligt, så der ikke er nogen usikkerhed forbundet med forløbet, og du kan altid være sikker på en reel og seriøs behandling hos Bilskrot Jylland.

Læs alt om de vigtigste skrotpræmie regler her, og bliv samtidig klogere på, hvem der udbetaler din skrotpræmie. Står du overfor at skulle sende din gamle bil på dens sidste rejse til autoophuggeren, er det rart at være klædt godt på omkring reglerne på området, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser.

Skrotpræmie regler

Som ejer af en bil, der er klar til skrotning, har du pligt til at sikre dig, at din skrotbil bliver sendt til en miljøcertificeret autoophugger som Bilskrot Jylland, hvor vi er ISO 14001 certificerede til at tage os miljømæssigt forsvarligt af din skrotbil, og alt hvad den måtte indeholde af farlige materialer.

Herudover kræver det ikke andet, end at skrotbilen bliver afmeldt i Motorregisteret, og nummerpladerne bliver afleveret til Skat, efter bilen er kommet til autoophuggeren.

Herudover er der nogle enkelte regler, som du skal tage højde for:

  • Bilskroten skal være afmeldt Motorregisteret efter den 30. juni 2000
  • Bilskrotens totalvægt må ikke overstige 3.500 kg
  • Bilskroten må ikke være indrettet til befordring af mere end ni personer inklusive føreren
Aflever din skrotbil gratis

Hvis din skrotbil falder uden for rammerne for at få en skrotpræmie, har du stadig mulighed for at komme af med din skrotbil ganske gratis.

Det kan du, fordi vi i Danmark har en ordning omkring producentansvar, der går ud på, at skrotbilens importør eller producent har ansvaret for, at du som bilejer skal kunne aflevere en udtjent personbil eller varevogn til miljømæssig korrekt håndtering.

Så hvis du ikke kan få en skrotpræmie, kan du i det mindste aflevere din skrotbil gratis til en autoophugger, der er med i producentordningen, og det er ligegyldigt, hvor gammel din skrotbil er.

 

Det er staten, som betaler dig for at skrotte din gamle bil, og det gør de for at få de mest forurenende biler væk fra vejene til glæde for naturen, miljøet og os mennesker.

I den forbindelse har det været muligt at få en forhøjet skrotpræmie, hvis man har haft en gammel dieselbil fra før 2006, men den pulje er blevet brugt op, så nu får du som bilejer den samme skrotpræmie, uanset om du har en benzin- og dieselbil, når du afleverer din skrotbil hos autoophuggeren.