5/5
Danmarks Flinkeste

Skrot af bil i Svendborg

Velkommen til Bilskrot Jylland, den førende udbyder af bilskrot til kunder omkring Svendborg. Vi tilbyder afhentning af din gamle bil, kontant afregning, automatisk håndtering af alt hos det offentlige, såvel som miljøvenlig og godkendt skrotning af biler, til kunder i hele Svendborg og omegn.

Få et gratis tilbud

Bilskrot i Svendborg

Velkommen til Bilskrot Jylland, den førende udbyder af bilskrot til kunder omkring Svendborg. Vi er stolte af at kunne tilbyde en bred vifte af tjenester, herunder afhentning af din gamle bil, kontant afregning, automatisk håndtering af alt hos det offentlige, såvel som miljøvenlig og godkendt skrotning af biler, til kunder i hele Svendborg og omegn.

Hos Bilskrot Jylland forstår vi sagtens at det kan være en vanskelig og tidskrævende opgave at komme af med en skrotbil. Derfor har vi gjort det til vores mission at levere en bekvem og effektiv løsning til vores kunder i og omkring Svendborg.

Ring eller skriv til os, og så finder vi frem til skrotpræmien for din årgang og model, såvel som kan planlægge hvilket tidspunkt din bil skal afhentes. Hvis du ønsker det kan du også komme forbi med bilen på vores adresse. Det er helt op til dig. Derefter kan vi skrotte din bil sikkert og effektivt.

Hvad vores tidligere kunder siger

Dorthe Tornvig Hansen
Dorthe Tornvig Hansen
2023-01-12
Jeg har i dag skrottet min gamle bil og den blev hentet af Bilskrot Jylland af en virkelig behagelig, høflig og imødekommende chauffør. I morges havde jeg en behagelig snak med Kim, som fortalte mig hvordan det helt ville forløbe og senere blev bilen hentet. Det har været så nemt for de ordner det hele, så jeg vil klart anbefale virksomheden.
Dorthe Bräuner
Dorthe Bräuner
2022-10-14
Super nemt at skrotte sin bil. Man giver bare besked, og den bliver hentet på adressen, og alt papir arbejdet bliver gjort.
Alux Enburg
Alux Enburg
2022-09-13
Super service og hurtigt svar . Flinke medarbejder
Kristian Schou
Kristian Schou
2022-08-24
Bilskrot Jylland kan anbefales Ringede, fik en god pris og de afhentede lynhurtigt, plus de afmeldte bilen.
Frank Jensen
Frank Jensen
2022-08-08
Super service. Hurtig og bil afhentet til aftalte tid.
lars sørensen
lars sørensen
2022-08-04
Det var en super god serves og venlig folk kan klar anbefale
Hans Henrik Mikkelsen
Hans Henrik Mikkelsen
2022-08-04
Super nemt og hurtig afhentning.
Kasper C
Kasper C
2022-04-07
Jeg blev kontaktet af Kim fra bilskrot Jylland, efter at have bedt om et skrottilbud på min gamle Yaris. Kim rådede mig til at bruge lidt penge på den, og beholde den yderligere to år, da han hørte standen. God og ærlig service! Jeg ringer til Kim igen om to år og prøver igen:)

Hvordan foregår skrotning af bil i Svendborg?

  • Det første skridt er at kontakte os for at planlægge det afhentningstidspunkt, eller den leveringsdato der passer dig bedst. Under opkaldet får du også svar på eventuelle spørgsmål om skrotpræmien og andet.
  • Før afhentningen skal du fjerne alle personlige ting fra bilen. Det vil sige smykker der er glemt i handskerummet, solbriller under sædet og lignende. Det kan også være registreringspapirer og forsikringspapirer. Du kan også fjerne alt tilbehør fra eftermarkedet, såsom lydanlæg, særlige kopholdere eller andet du ønsker at gemme.
  • På dagen for afhentningen ankommer vi på det aftalte tidspunkt og sted, for derefter hurtigt og effektivt at afhente bilen uanset standen. Du skal her aflevere nøglerne og registreringsattesten til vores repræsentant.
  • Når bilen er blevet skrottet sender vi dig en attest, som bekræfter at bilen er blevet afmeldt og skrottet i overensstemmelse med alle regler og retningslinjer. Vi sender også alle andre relevante dokumenter, kvitteringer og bekræftelser der kan være gældende for din sag.
  • Hvis din bil er berettiget til en skrotpræmie, udbetaler vi dig præmien hurtigst muligt. Hvis ikke, tager vi os stadigvæk af hele forløbet inklusive papirer og dokumenter, og du skal ikke betale noget gebyr.
  • Bilskrot Jylland tager sig på denne måde af alle de praktiske aspekter af skrotningen af din bil, så du kan være tryg ved at vide at processen er foregået på en miljøvenlig måde, og at du har været med til at bevare naturressourcerne og minimere påvirkningen af miljøet. Helt uden at røre en finger!

Vi dækker hele Jylland.

Uanset om du og din skrotbil er tæt på os, skal vi nok finde ud af at gøre skrotningen bekymringsløs. Du kan vælge at komme og aflevere din skrotbil hos os i Bilskrot Jylland, eller vi kan aftale, at vi kommer til dig og får overdraget bilen og bugserer den med til ophugning. Vi gør det, du synes er lettest, når din bil skal skrottes. Vi er placeret et godt stenkast fra Jylland nær Centrum, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde.

TLF: +45 55 20 70 84

Har du allerede afmeldt din bil og afleveret nummerpladerne, er det ikke noget problem at aflevere din bil til skrotning.

Hvis du selv er startet på skrotningsprocessen og har afmeldt din skrotningsbil hos Motorregistret og måske endda har afleveret de gamle nummerplader til Skat, er du faktisk godt på vej til at komme af med din skrotningsbil og dermed få en skrotpræmie.

Læs mere om skrotpræmie uden nummerplader her.

Høj skrotpræmie hos autoophugger

Ønsker du at få skrottet din bil hos en ophugger der er godkendt hos miljøstyrelsen? Så kan du roligt vælge os. Vi er fuldt ud i overensstemmelse med alle skrot regler, hvilket sikrer at processen med at skrotte din bil foregår på en miljøvenlig måde, og vi formår at genanvende så mange dele som muligt for at skåne miljøet.

Vi sikrer dig samtidig den højest mulige skrotpræmie for din gamle bil, så du kan få lidt ekstra penge med til købet af en ny bil, eller bare lidt ekstra at gøre godt med.

Du kan få skrotpræmie for din gamle personbil, hvis den har været registreret i Motorregistret på et tidspunkt efter den 30. Juni 2000, så selvom du har en gammel bil stående der ikke har kørt i mange år, kan det være den kan opnå den skattefri skrotningsgodtgørelse. Det kræver også at du har været den sidste registrerede ejer af bilen.

Vi er også autoriseret til skrotning af biler under producentansvar, hvilket betyder at du som forbruger indlevere din gamle bil der ikke opfylder kravene til at få skrotpræmie. Selvom du ikke får præmien for denne bil, koster det dig dog heller ikke noget, takket være reglerne og producentansvar.

Klik rundt på vores hjemmeside for at lære mere om vores skrotning af biler, eller kontakt os via telefon eller e-mail for at aftale en afhentning, og lad os klare resten.

Miljøgodkendt autoophugger

Når din bil skal skrottes, er det vigtigt at vælge en miljøgodkendt autoophugger, for det er din garanti for, at ophugningen ikke skader naturen, miljøet eller grundvandet.
På trods af at det faktisk er blevet gjort meget nemt at skrotte sin gamle kasserede bil her i Danmark, så er der faktisk overraskende mange biler, som bliver skrottet ulovligt. Helt op mod hver fjerde bil blev i 2016 bortskaffet ulovligt, ifølge Miljøstyrelsen, og som et modtræk til denne problematik blev skrotpræmien forhøjet med 700 kroner til det nuværende beløb på 2.200 kroner.
Klodens miljø lider under den illegale handel med skrottede biler

Når du afleverer bilen hos en miljøgodkendt autoophugger, er du med til at sikre, at farlige materialer som bly, saltsyre, olie og benzin, der er nogle af de værste forureningskilder i en bil, bliver bortskaffet og behandlet på en skånsom måde for miljøet. Hos en ikke autoriseret autoophugger risikerer du, at din skrotbil bliver solgt videre til lande i den tredje verden som for eksempel Afrika og Indien, og her er der ikke den store sandsynlighed for, at bilen bliver skrottet på en miljømæssigt forsvarlig måde, når den ikke kan køre længere, hvilket giver endnu mere forurening til i forvejen belastede områder.

Du er en del af en forbrydelse, hvis du ikke vælger en autoriseret autoophugger

Det kan måske være fristende at tage imod et lidt for godt tilbud fra en ikke autoriseret autoophugger, men du bliver en del af en forbrydelse, hvis autoophuggeren sælger bilen videre til et andet land, for det er ulovligt. Så med mindre din lovlydighed og din gode samvittighed er til salg for nogle få ekstra håndører, bør du til enhver tid vælge en autoriseret og miljøgodkendt autoophugger.

Skrot af bil i Svendborg - spørgsmål og svar

Det er derfor meget vigtigt at vælge en miljøcertificeret autoophugger som Bilskrot Jylland, når din gamle bil er udtjent, og den står over for sin sidste køretur til skrotningen.

Hos Bilskrot Jylland er vi ISO 14001 certificerede til at følge de strenge standarder for rigtig skrotning af biler og bortskafning af dele og materialer på den mest hensynsfulde måde.

Bilskrot Jylland er tillige godkendt af Miljøstyrelsen til at behandle skrotbiler, og vi er stolte over at leve op til de meget strenge miljøkrav, man skal leve op til som miljøcertificeret autoophugger.

Vi ved alle sammen, at biler ikke er det allerbedste for miljøet – heldigvis bliver det bedre og bedre med fremkomsten af el- og brintbiler, men indtil videre er det benzin og diesel biler, der er de dominerende typer på de danske veje.

Det er dog ikke alle, som tænker på, at det også er vigtigt, hvordan man skrotter en bil set med de miljørigtige briller på.

Således er det estimeret, at helt op mod hver fjerde bil bliver skrottet ulovligt til skade for vores allesammens natur med potentiel fare for, at giftige stoffer siver ned til vores grundvand og truer vores drikkevandsboringer.

Det første, vi gør, er at fjerne alle de potentielle forurenende væsker og materialer som olie, benzin, diesel, batteri, dækkene og hvad der ellers kunne skade miljøet.

Bagefter gør vi vores bedste for at tage alle de reservedele ud af skrotningsbilen, der kan genbruges i andre biler, så vi kan hjælpe med til at gøre processen mere bæredygtig.

Til sidst bliver skrotbilen hugget op eller knust, så de resterende materialer kan komme ud og blive genanvendt i industrien. Det drejer sig ofte om gode, gedigne materiale som jern, aluminium, kobber og andre metaller

Nu ved du mere om skrotning af bil, og hvorfor du skal vælge en miljøcertificeret autoophugger som Bilskrot Jylland.