5/5
Danmarks Flinkeste

Bilskrot på Fyn

Afhentning af skrotbiler på hele Fyn. Få en høj skrotpræmie og meget lidt besvær ved at vælge os.

Få et gratis tilbud

Skrot bil på Fyn

Hos Bilskrot Jylland er vi glade for at kunne tilbyde afhentning af skrotbiler på hele Fyn. Uanset om du leder efter den højeste skrotpræmie for din bil, eller om du ønsker at have så lidt besvær som muligt under forløbet, kan du roligt kontakte os.

Vi forstår at det kan være en vanskelig og tidskrævende opgave at komme af med en skrotbil, og derfor har vi gjort det til vores mission at tilbyde en bekvem og effektiv løsning til vores kunder på Fyn.

Vi vil samarbejde med dig for at planlægge et tidspunkt hvor du leverer bilen, så vi derefter kan skrotte bilen efter forskrifterne. Uanset om du befinder dig i Odense, Faaborg eller en anden by på Fyn, sørger vi for at give dig den bedst mulige service.

Hvis du ikke er i stand til at besøge os, kommer vi også gerne forbi dig. Vi vil gøre vores bedste for at planlægge et afhentningstidspunkt der passer dig bedst, og vil derefter transportere din bil sikkert tilbage for at blive skrottet. Vi forstår at alle menneskers tidsplaner er forskellige, og derfor går vi op i at imødekomme dine behov så godt som muligt.

Hvad vores tidligere kunder siger

Dorthe Tornvig Hansen
Dorthe Tornvig Hansen
2023-01-12
Jeg har i dag skrottet min gamle bil og den blev hentet af Bilskrot Jylland af en virkelig behagelig, høflig og imødekommende chauffør. I morges havde jeg en behagelig snak med Kim, som fortalte mig hvordan det helt ville forløbe og senere blev bilen hentet. Det har været så nemt for de ordner det hele, så jeg vil klart anbefale virksomheden.
Dorthe Bräuner
Dorthe Bräuner
2022-10-14
Super nemt at skrotte sin bil. Man giver bare besked, og den bliver hentet på adressen, og alt papir arbejdet bliver gjort.
Alux Enburg
Alux Enburg
2022-09-13
Super service og hurtigt svar . Flinke medarbejder
Kristian Schou
Kristian Schou
2022-08-24
Bilskrot Jylland kan anbefales Ringede, fik en god pris og de afhentede lynhurtigt, plus de afmeldte bilen.
Frank Jensen
Frank Jensen
2022-08-08
Super service. Hurtig og bil afhentet til aftalte tid.
lars sørensen
lars sørensen
2022-08-04
Det var en super god serves og venlig folk kan klar anbefale
Hans Henrik Mikkelsen
Hans Henrik Mikkelsen
2022-08-04
Super nemt og hurtig afhentning.
Kasper C
Kasper C
2022-04-07
Jeg blev kontaktet af Kim fra bilskrot Jylland, efter at have bedt om et skrottilbud på min gamle Yaris. Kim rådede mig til at bruge lidt penge på den, og beholde den yderligere to år, da han hørte standen. God og ærlig service! Jeg ringer til Kim igen om to år og prøver igen:)

Bilskrot Midtfyn

Vi er stolte af vores engagement i kundetilfredshed og vores evne til at opnå høje skrotpræmier for alle vores kunder. Ved at vælge Bilskrot Jylland, kan du stole på at du vil få den bedst mulige service, uanset hvor du befinder dig på Fyn.

Det første skridt i vores proces er at fjerne alle potentielt forurenende væsker og materialer, såsom olie, benzin, diesel, batteriet, og dækkene. Dette er vigtigt, for at forhindre at skadelige materialer bliver optaget af miljøet, og potentielt forårsager skade på grundvandet eller andre naturressourcer.

Når alle de farlige materialer er blevet fjernet og bortskaffet på sikker vis, begynder vi processen med at afmontere alle brugbare dele fra skrotbilen. Dette omfatter alt fra motorer og transmissioner, til hjul og karosseridele.

Ved at genbruge disse dele i andre køretøjer er vi ikke blot i stand til at forlænge disse køretøjers levetid, men også til at gøre processen mere bæredygtig og miljøvenlig. Vi følger selvfølgelig alle forskrifter fra staten, og vi er også ISO certificeret.

Vores ISO 14001 certificering kombineret med vores dygtige personale og strenge overholdelse af reglerne, sikrer at vores kunder kan stole fuldt ud på at deres skrottede biler bliver håndteret på den mest miljøvenlige måde.

Når alle brugbare dele er blevet fjernet, bliver den resterende skrotbil hakket eller knust. Dette giver os mulighed for at adskille de resterende materialer og genbruge dem i industrien. Disse materialer omfatter metaller som jern, aluminium, kobber og andre værdifulde ressourcer, der kan genanvendes i forskellige anvendelser.

Hos Bilskrot Jylland er vi forpligtet til at sørge for miljømæssigt ansvarligt bilskrot, der prioriterer beskyttelse af miljøet og bevarelse af naturressourcerne.

Vi dækker hele Jylland.

Uanset om du og din skrotbil er tæt på os, skal vi nok finde ud af at gøre skrotningen bekymringsløs. Du kan vælge at komme og aflevere din skrotbil hos os i Bilskrot Jylland, eller vi kan aftale, at vi kommer til dig og får overdraget bilen og bugserer den med til ophugning. Vi gør det, du synes er lettest, når din bil skal skrottes. Vi er placeret et godt stenkast fra Jylland nær Centrum, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde.

TLF: +45 55 20 70 84

Har du allerede afmeldt din bil og afleveret nummerpladerne, er det ikke noget problem at aflevere din bil til skrotning.

Hvis du selv er startet på skrotningsprocessen og har afmeldt din skrotningsbil hos Motorregistret og måske endda har afleveret de gamle nummerplader til Skat, er du faktisk godt på vej til at komme af med din skrotningsbil og dermed få en skrotpræmie.

Læs mere om skrotpræmie uden nummerplader her.

Omkring bilskrot på Fyn og i resten af Danmark

I Danmark er der særlige regler for skrotning af biler. Disse regler er udformet for at sikre at processen med at skrotte en bil foregår på en miljøvenlig måde, og for at fremme genanvendelse af materialer.

En af de vigtigste bestemmelser er, at alle biler, der skal skrottes, skal afmeldes fra Motorregistret og have fjernet deres nummerplader, før de kan skrottes. Dette er for at forhindre, at bilen anvendes på vejene igen og forårsager yderligere miljøskader.

Ud over disse regler tilbyder den danske regering også en skrotpræmie for at tilskynde til skrotning af ældre, mere forurenende biler.

Denne præmie udbetales til enkeltpersoner eller virksomheder, der skrotter en bil som er mere end 10 år gammel, og samtidig opfylder visse emissionsnormer. Formålet med denne præmie er at tilskynde forbrugerne til at udskifte ældre, forurenende biler, med nyere og mere miljøvenlige køretøjer.

Miljøgodkendt autoophugger

Når din bil skal skrottes, er det vigtigt at vælge en miljøgodkendt autoophugger, for det er din garanti for, at ophugningen ikke skader naturen, miljøet eller grundvandet.
På trods af at det faktisk er blevet gjort meget nemt at skrotte sin gamle kasserede bil her i Danmark, så er der faktisk overraskende mange biler, som bliver skrottet ulovligt. Helt op mod hver fjerde bil blev i 2016 bortskaffet ulovligt, ifølge Miljøstyrelsen, og som et modtræk til denne problematik blev skrotpræmien forhøjet med 700 kroner til det nuværende beløb på 2.200 kroner.
Klodens miljø lider under den illegale handel med skrottede biler

Når du afleverer bilen hos en miljøgodkendt autoophugger, er du med til at sikre, at farlige materialer som bly, saltsyre, olie og benzin, der er nogle af de værste forureningskilder i en bil, bliver bortskaffet og behandlet på en skånsom måde for miljøet. Hos en ikke autoriseret autoophugger risikerer du, at din skrotbil bliver solgt videre til lande i den tredje verden som for eksempel Afrika og Indien, og her er der ikke den store sandsynlighed for, at bilen bliver skrottet på en miljømæssigt forsvarlig måde, når den ikke kan køre længere, hvilket giver endnu mere forurening til i forvejen belastede områder.

Du er en del af en forbrydelse, hvis du ikke vælger en autoriseret autoophugger

Det kan måske være fristende at tage imod et lidt for godt tilbud fra en ikke autoriseret autoophugger, men du bliver en del af en forbrydelse, hvis autoophuggeren sælger bilen videre til et andet land, for det er ulovligt. Så med mindre din lovlydighed og din gode samvittighed er til salg for nogle få ekstra håndører, bør du til enhver tid vælge en autoriseret og miljøgodkendt autoophugger.

Bilskrot på Fyn - spørgsmål og svar

Det er derfor meget vigtigt at vælge en miljøcertificeret autoophugger som Bilskrot Jylland, når din gamle bil er udtjent, og den står over for sin sidste køretur til skrotningen.

Hos Bilskrot Jylland er vi ISO 14001 certificerede til at følge de strenge standarder for rigtig skrotning af biler og bortskafning af dele og materialer på den mest hensynsfulde måde.

Bilskrot Jylland er tillige godkendt af Miljøstyrelsen til at behandle skrotbiler, og vi er stolte over at leve op til de meget strenge miljøkrav, man skal leve op til som miljøcertificeret autoophugger.

Vi ved alle sammen, at biler ikke er det allerbedste for miljøet – heldigvis bliver det bedre og bedre med fremkomsten af el- og brintbiler, men indtil videre er det benzin og diesel biler, der er de dominerende typer på de danske veje.

Det er dog ikke alle, som tænker på, at det også er vigtigt, hvordan man skrotter en bil set med de miljørigtige briller på.

Således er det estimeret, at helt op mod hver fjerde bil bliver skrottet ulovligt til skade for vores allesammens natur med potentiel fare for, at giftige stoffer siver ned til vores grundvand og truer vores drikkevandsboringer.

Det første, vi gør, er at fjerne alle de potentielle forurenende væsker og materialer som olie, benzin, diesel, batteri, dækkene og hvad der ellers kunne skade miljøet.

Bagefter gør vi vores bedste for at tage alle de reservedele ud af skrotningsbilen, der kan genbruges i andre biler, så vi kan hjælpe med til at gøre processen mere bæredygtig.

Til sidst bliver skrotbilen hugget op eller knust, så de resterende materialer kan komme ud og blive genanvendt i industrien. Det drejer sig ofte om gode, gedigne materiale som jern, aluminium, kobber og andre metaller

Nu ved du mere om skrotning af bil, og hvorfor du skal vælge en miljøcertificeret autoophugger som Bilskrot Jylland.