5/5
Danmarks Flinkeste

Bilskrot i Billund

Når vi laver ophug af brugte biler, ved vi, hvad vi skal kigge efter, når det kommer til brugbare reservedele, og derfor har vi et stort lager med alle slags dele til biler i mange forskellige mærker.

Få et gratis tilbud

Skrot biler i Billund

Nogle er så glade for deres bil, at de bliver ved med at køre i den til den absolut ikke kan mere. Andre sælger deres bil brugt, når de har kørt i den et par år. Det er en smagssag og måske også en sag om økonomi. Under alle omstændigheder ender alle biler som skrotbiler, der skal hugges op. Hvis man har kørt sin bil helt i bund, så den ikke kan mere, så har man brug for at få fat i en skrothandler, der kan hjælpe en med at få den kørt til ophugning.

I Billund kan man finde en skrothandler, der kan hjælpe. Man kan roligt henvende sig og stille spørgsmål, for skrothandleren har erfaringen og ekspertisen, der skal til, og kender procedurerne. Det kan være stressende at skulle klare både skrotning af bil og indkøb af ny på samme tid. Dette kender skrothandleren alt til, for han har prøvet det mange gange før. Man skal derfor bare trygt henvende sig med de spørgsmål, man måtte have på hjerte, så sagen kan komme i gang.

Hvad vores tidligere kunder siger

Dorthe Tornvig Hansen
Dorthe Tornvig Hansen
2023-01-12
Jeg har i dag skrottet min gamle bil og den blev hentet af Bilskrot Jylland af en virkelig behagelig, høflig og imødekommende chauffør. I morges havde jeg en behagelig snak med Kim, som fortalte mig hvordan det helt ville forløbe og senere blev bilen hentet. Det har været så nemt for de ordner det hele, så jeg vil klart anbefale virksomheden.
Dorthe Bräuner
Dorthe Bräuner
2022-10-14
Super nemt at skrotte sin bil. Man giver bare besked, og den bliver hentet på adressen, og alt papir arbejdet bliver gjort.
Alux Enburg
Alux Enburg
2022-09-13
Super service og hurtigt svar . Flinke medarbejder
Kristian Schou
Kristian Schou
2022-08-24
Bilskrot Jylland kan anbefales Ringede, fik en god pris og de afhentede lynhurtigt, plus de afmeldte bilen.
Frank Jensen
Frank Jensen
2022-08-08
Super service. Hurtig og bil afhentet til aftalte tid.
lars sørensen
lars sørensen
2022-08-04
Det var en super god serves og venlig folk kan klar anbefale
Hans Henrik Mikkelsen
Hans Henrik Mikkelsen
2022-08-04
Super nemt og hurtig afhentning.
Kasper C
Kasper C
2022-04-07
Jeg blev kontaktet af Kim fra bilskrot Jylland, efter at have bedt om et skrottilbud på min gamle Yaris. Kim rådede mig til at bruge lidt penge på den, og beholde den yderligere to år, da han hørte standen. God og ærlig service! Jeg ringer til Kim igen om to år og prøver igen:)

Forhør dig om skrot priser

Man får en skrotpræmie for sin gamle bil, når man afleverer den til skrothandleren. Det kan variere, hvor meget man får for den. Hvis man vil være sikker på at få den bedste pris, så må man forhøre sig rundt omkring, måske hos venner og bekendte eller folk i branchen. Oftest er der reservedele i den gamle bil, som stadig er penge værd. Det er noget af det, en skrothandler undersøger, når værdien af en skrotbil skal vurderes. En bil til skrot bliver altid gennemgået for intakte reservedele, inden den sendes til ophugning.

Genbrug er altid godt, det gælder også for biler. Hvis en reservedel kan gå videre og anvendes i en anden bil, så er det ikke bare godt for din pengepung, men også miljøet generelt. Det er individuelt fra den ene skrothandler til den anden, hvor meget du kan få ud af disse ting. Men uanset hvad kan du altid tage de penge med over, når du skal finde en ny bil.

Vi dækker hele Jylland.

Uanset om du og din skrotbil er tæt på os, skal vi nok finde ud af at gøre skrotningen bekymringsløs. Du kan vælge at komme og aflevere din skrotbil hos os i Bilskrot Jylland, eller vi kan aftale, at vi kommer til dig og får overdraget bilen og bugserer den med til ophugning. Vi gør det, du synes er lettest, når din bil skal skrottes. Vi er placeret et godt stenkast fra Jylland nær Centrum, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde.

TLF: +45 55 20 70 84

Har du allerede afmeldt din bil og afleveret nummerpladerne, er det ikke noget problem at aflevere din bil til skrotning.

Hvis du selv er startet på skrotningsprocessen og har afmeldt din skrotningsbil hos Motorregistret og måske endda har afleveret de gamle nummerplader til Skat, er du faktisk godt på vej til at komme af med din skrotningsbil og dermed få en skrotpræmie.

Læs mere om skrotpræmie uden nummerplader her.

Få hjælp med papirarbejdet af din skrothandler

Der er en del lovgivning og jura forbundet med skrotbiler. Det kan være svært at overskue, hvis man ikke har prøvet det før, men en god skrothandler kan altid hjælpe med disse ting. Det kan være en stor hjælp at have en fagperson med inde over, når formalia skal på plads i forbindelse med en skrot bil. En fagperson klarer ofte disse ting meget hurtigere end en, der aldrig har prøvet disse procedurer før. Og det er altid i orden at spørge om hjælp.

Hvis din bil er så udkørt, at den slet ikke kan køre mere, så kan du muligvis også her få hjælp. En god skrothandler kan ofte tilbyde hjælp til at få afhentet den gamle bil og få den kørt til ophugning. Det giver god mening at slippe for at rode med det selv, hvis man kan få den nødvendige hjælp fra en, som har forstand på sagerne.

Hjælp til skrotning af bil giver tid

Jo mere af arbejdet, man kan lægge fra sig, i forbindelse med skrot biler, desto mere tid får du frigjort til det, der er det vigtige: Nemlig at finde en ny bil. Det kan være et tidskrævende job at finde en ny bil, som ikke bare erstatter den gamle, men samtidig passer til de behov, du har. Og så vil du jo gerne ud at køre igen hurtigst muligt.

Miljøgodkendt autoophugger

Når din bil skal skrottes, er det vigtigt at vælge en miljøgodkendt autoophugger, for det er din garanti for, at ophugningen ikke skader naturen, miljøet eller grundvandet.
På trods af at det faktisk er blevet gjort meget nemt at skrotte sin gamle kasserede bil her i Danmark, så er der faktisk overraskende mange biler, som bliver skrottet ulovligt. Helt op mod hver fjerde bil blev i 2016 bortskaffet ulovligt, ifølge Miljøstyrelsen, og som et modtræk til denne problematik blev skrotpræmien forhøjet med 700 kroner til det nuværende beløb på 2.200 kroner.
Klodens miljø lider under den illegale handel med skrottede biler

Når du afleverer bilen hos en miljøgodkendt autoophugger, er du med til at sikre, at farlige materialer som bly, saltsyre, olie og benzin, der er nogle af de værste forureningskilder i en bil, bliver bortskaffet og behandlet på en skånsom måde for miljøet. Hos en ikke autoriseret autoophugger risikerer du, at din skrotbil bliver solgt videre til lande i den tredje verden som for eksempel Afrika og Indien, og her er der ikke den store sandsynlighed for, at bilen bliver skrottet på en miljømæssigt forsvarlig måde, når den ikke kan køre længere, hvilket giver endnu mere forurening til i forvejen belastede områder.

Du er en del af en forbrydelse, hvis du ikke vælger en autoriseret autoophugger

Det kan måske være fristende at tage imod et lidt for godt tilbud fra en ikke autoriseret autoophugger, men du bliver en del af en forbrydelse, hvis autoophuggeren sælger bilen videre til et andet land, for det er ulovligt. Så med mindre din lovlydighed og din gode samvittighed er til salg for nogle få ekstra håndører, bør du til enhver tid vælge en autoriseret og miljøgodkendt autoophugger.

Bilskrot i Billund - spørgsmål og svar

Det er derfor meget vigtigt at vælge en miljøcertificeret autoophugger som Bilskrot Jylland, når din gamle bil er udtjent, og den står over for sin sidste køretur til skrotningen.

Hos Bilskrot Jylland er vi ISO 14001 certificerede til at følge de strenge standarder for rigtig skrotning af biler og bortskafning af dele og materialer på den mest hensynsfulde måde.

Bilskrot Jylland er tillige godkendt af Miljøstyrelsen til at behandle skrotbiler, og vi er stolte over at leve op til de meget strenge miljøkrav, man skal leve op til som miljøcertificeret autoophugger.

Vi ved alle sammen, at biler ikke er det allerbedste for miljøet – heldigvis bliver det bedre og bedre med fremkomsten af el- og brintbiler, men indtil videre er det benzin og diesel biler, der er de dominerende typer på de danske veje.

Det er dog ikke alle, som tænker på, at det også er vigtigt, hvordan man skrotter en bil set med de miljørigtige briller på.

Således er det estimeret, at helt op mod hver fjerde bil bliver skrottet ulovligt til skade for vores allesammens natur med potentiel fare for, at giftige stoffer siver ned til vores grundvand og truer vores drikkevandsboringer.

Det første, vi gør, er at fjerne alle de potentielle forurenende væsker og materialer som olie, benzin, diesel, batteri, dækkene og hvad der ellers kunne skade miljøet.

Bagefter gør vi vores bedste for at tage alle de reservedele ud af skrotningsbilen, der kan genbruges i andre biler, så vi kan hjælpe med til at gøre processen mere bæredygtig.

Til sidst bliver skrotbilen hugget op eller knust, så de resterende materialer kan komme ud og blive genanvendt i industrien. Det drejer sig ofte om gode, gedigne materiale som jern, aluminium, kobber og andre metaller

Nu ved du mere om skrotning af bil, og hvorfor du skal vælge en miljøcertificeret autoophugger som Bilskrot Jylland.