5/5
Danmarks Flinkeste

Bilskrot i Herning

Hurtig & Gratis afhentning i Herning og omegn. Og giver endda også en god pris på din skrotbil. Kontakt os nu og få et bud på din skrotbil i Herning området.

Få et gratis tilbud

Bilskrot Herning

Hvis man har kørt sin bil helt i bund, så er der kun en vej tilbage, nemlig en tur forbi skrothandleren. Her skal bilen tømmes for brugbare reservedele, og så skal den ophugges. I den forbindelse er der papirarbejde, der skal udfyldes og love og regler, der skal overholdes. Overalt i landet findes der skrothandlere, som har masser af erfaring med den slags. Herning er ingen undtagelse. Det gælder bare om at finde den rigtige skrothandler og ophugger, som giver den rigtige pris for din skrotbil.

For dig, der ikke længere har din gamle bil, så gælder det jo om at komme hurtigt videre og få fat i en ny bil. Sådan en situation kan godt blive lidt presset, hvis du samtidigt skal udfylde papirer og tage dig af regler og lovgivning omkring skrotning af bil. Det kan være en fordel at tage en snak med din skrotmand, om han kan hjælpe dig med at få formaliteterne på plads. Det kan give dig lidt mere luft i tidsplanen, så du kan koncentrere dig om at finde din næste bil.

Hvad vores tidligere kunder siger

Dorthe Tornvig Hansen
Dorthe Tornvig Hansen
2023-01-12
Jeg har i dag skrottet min gamle bil og den blev hentet af Bilskrot Jylland af en virkelig behagelig, høflig og imødekommende chauffør. I morges havde jeg en behagelig snak med Kim, som fortalte mig hvordan det helt ville forløbe og senere blev bilen hentet. Det har været så nemt for de ordner det hele, så jeg vil klart anbefale virksomheden.
Dorthe Bräuner
Dorthe Bräuner
2022-10-14
Super nemt at skrotte sin bil. Man giver bare besked, og den bliver hentet på adressen, og alt papir arbejdet bliver gjort.
Alux Enburg
Alux Enburg
2022-09-13
Super service og hurtigt svar . Flinke medarbejder
Kristian Schou
Kristian Schou
2022-08-24
Bilskrot Jylland kan anbefales Ringede, fik en god pris og de afhentede lynhurtigt, plus de afmeldte bilen.
Frank Jensen
Frank Jensen
2022-08-08
Super service. Hurtig og bil afhentet til aftalte tid.
lars sørensen
lars sørensen
2022-08-04
Det var en super god serves og venlig folk kan klar anbefale
Hans Henrik Mikkelsen
Hans Henrik Mikkelsen
2022-08-04
Super nemt og hurtig afhentning.
Kasper C
Kasper C
2022-04-07
Jeg blev kontaktet af Kim fra bilskrot Jylland, efter at have bedt om et skrottilbud på min gamle Yaris. Kim rådede mig til at bruge lidt penge på den, og beholde den yderligere to år, da han hørte standen. God og ærlig service! Jeg ringer til Kim igen om to år og prøver igen:)

Skrot bil i Herningområdet

Når du har fundet den rigtige skrothandler i Herning området, så lav en aftale, der passer dig. Papirarbejdet er måske nyt for dig og svært at overskue. Den professionelle kender hele proceduren med skrot biler og kan således hjælpe dig med at få papirerne udfyldt korrekt. Med sine kompetencer og viden kommer han lynhurtigt igennem det, der måske ville have taget halve og hele timer for dig. Det kan godt betale sig at få hjælp af en fagmand, så længe det sparer en masse tid for dig.

Måske har du også brug for hjælp til at få transporteret din gamle bil til autoophuggeren. Der er ofte mulighed for at lave en aftale med skrotmanden, at han kommer og henter din bil. Han kan også klippe nummerpladerne for dig og indlevere dem det rigtige sted, hvis du også har brug for hjælp til det. Du får en løsning, som er skræddersyet til dig og din bil. Det kan være en stor hjælp, hvis man er midlertidigt billøs, og ikke kan komme omkring uden hjælp fra andre.

Vi dækker hele Jylland.

Uanset om du og din skrotbil er tæt på os, skal vi nok finde ud af at gøre skrotningen bekymringsløs. Du kan vælge at komme og aflevere din skrotbil hos os i Bilskrot Jylland, eller vi kan aftale, at vi kommer til dig og får overdraget bilen og bugserer den med til ophugning. Vi gør det, du synes er lettest, når din bil skal skrottes. Vi er placeret et godt stenkast fra Jylland nær Centrum, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde.

TLF: +45 55 20 70 84

Har du allerede afmeldt din bil og afleveret nummerpladerne, er det ikke noget problem at aflevere din bil til skrotning.

Hvis du selv er startet på skrotningsprocessen og har afmeldt din skrotningsbil hos Motorregistret og måske endda har afleveret de gamle nummerplader til Skat, er du faktisk godt på vej til at komme af med din skrotningsbil og dermed få en skrotpræmie.

Læs mere om skrotpræmie uden nummerplader her.

Prisen på en skrotbil

Det kan variere, hvor meget hver enkelt skrothandler vil give i præmie. Her må man spørge sig frem og sammenligne skrot priser. Men selvfølgelig er der også en skrotpræmie på din gamle bil. Med den i baglommen har du et tilskud til din næste bil. Det er altid godt at have lidt startkapital, når man skal ud at købe nyt. Biler er jo ikke gratis, kan man vist roligt sige, og det samme gælder skrotbiler. Der er masser af værdi i bilen, som du kan få med videre.

Når du er kommet overens med skrothandleren, så er næste stop autoophuggeren. Her gennemgås din gamle bil for brugbare reservedele. De kan nemlig komme andre bilejere til gode, og genbrug er samtidig godt for klimaet, så alt, hvad der kan bruges, tages ofte ud, inden ophugning, og bliver solgt videre til folk, der har brug for dem. Din gamle bil lever på denne måde lidt videre, fordelt i mange forskellige andre biler.

Spar tid med din

De fleste i denne branche er folk, som er til at tale med. Hvis du laver en god aftale med din skrothandler og autoophugger, så kan hele processen komme til at glide, og du er hurtigt videre. Så finder I i fællesskab den løsning, der passer bedst til dig.

Miljøgodkendt autoophugger

Når din bil skal skrottes, er det vigtigt at vælge en miljøgodkendt autoophugger, for det er din garanti for, at ophugningen ikke skader naturen, miljøet eller grundvandet.
På trods af at det faktisk er blevet gjort meget nemt at skrotte sin gamle kasserede bil her i Danmark, så er der faktisk overraskende mange biler, som bliver skrottet ulovligt. Helt op mod hver fjerde bil blev i 2016 bortskaffet ulovligt, ifølge Miljøstyrelsen, og som et modtræk til denne problematik blev skrotpræmien forhøjet med 700 kroner til det nuværende beløb på 2.200 kroner.
Klodens miljø lider under den illegale handel med skrottede biler

Når du afleverer bilen hos en miljøgodkendt autoophugger, er du med til at sikre, at farlige materialer som bly, saltsyre, olie og benzin, der er nogle af de værste forureningskilder i en bil, bliver bortskaffet og behandlet på en skånsom måde for miljøet. Hos en ikke autoriseret autoophugger risikerer du, at din skrotbil bliver solgt videre til lande i den tredje verden som for eksempel Afrika og Indien, og her er der ikke den store sandsynlighed for, at bilen bliver skrottet på en miljømæssigt forsvarlig måde, når den ikke kan køre længere, hvilket giver endnu mere forurening til i forvejen belastede områder.

Du er en del af en forbrydelse, hvis du ikke vælger en autoriseret autoophugger

Det kan måske være fristende at tage imod et lidt for godt tilbud fra en ikke autoriseret autoophugger, men du bliver en del af en forbrydelse, hvis autoophuggeren sælger bilen videre til et andet land, for det er ulovligt. Så med mindre din lovlydighed og din gode samvittighed er til salg for nogle få ekstra håndører, bør du til enhver tid vælge en autoriseret og miljøgodkendt autoophugger.

Bilskrot i Herning - spørgsmål og svar

Det er derfor meget vigtigt at vælge en miljøcertificeret autoophugger som Bilskrot Jylland, når din gamle bil er udtjent, og den står over for sin sidste køretur til skrotningen.

Hos Bilskrot Jylland er vi ISO 14001 certificerede til at følge de strenge standarder for rigtig skrotning af biler og bortskafning af dele og materialer på den mest hensynsfulde måde.

Bilskrot Jylland er tillige godkendt af Miljøstyrelsen til at behandle skrotbiler, og vi er stolte over at leve op til de meget strenge miljøkrav, man skal leve op til som miljøcertificeret autoophugger.

Vi ved alle sammen, at biler ikke er det allerbedste for miljøet – heldigvis bliver det bedre og bedre med fremkomsten af el- og brintbiler, men indtil videre er det benzin og diesel biler, der er de dominerende typer på de danske veje.

Det er dog ikke alle, som tænker på, at det også er vigtigt, hvordan man skrotter en bil set med de miljørigtige briller på.

Således er det estimeret, at helt op mod hver fjerde bil bliver skrottet ulovligt til skade for vores allesammens natur med potentiel fare for, at giftige stoffer siver ned til vores grundvand og truer vores drikkevandsboringer.

Det første, vi gør, er at fjerne alle de potentielle forurenende væsker og materialer som olie, benzin, diesel, batteri, dækkene og hvad der ellers kunne skade miljøet.

Bagefter gør vi vores bedste for at tage alle de reservedele ud af skrotningsbilen, der kan genbruges i andre biler, så vi kan hjælpe med til at gøre processen mere bæredygtig.

Til sidst bliver skrotbilen hugget op eller knust, så de resterende materialer kan komme ud og blive genanvendt i industrien. Det drejer sig ofte om gode, gedigne materiale som jern, aluminium, kobber og andre metaller

Nu ved du mere om skrotning af bil, og hvorfor du skal vælge en miljøcertificeret autoophugger som Bilskrot Jylland.