5/5
Danmarks Flinkeste

Bilskrot i Odense

Vi har specialiseret og godkendt bilskrotning til kunder i Odense og omegn. Så ønsker du at opnå høj skrotpræmie, kan du snildt kontakte os for en god oplevelse.

Få et gratis tilbud

Bilskrot Odense

Velkommen til vores side hvor du kan lære mere om skrot af din bil i Odense. Vi har specialiseret og godkendt bilskrotning til kunder i Odense og omegn. Så ønsker du at opnå høj skrotpræmie, kan du snildt kontakte os for en god oplevelse.

Vi tager os af alle de nødvendige trin i forløbet. Det vil sige afmelding hos Motorregistret, fjernelse af farlige materialer og korrekt bortskaffelse af bilen, så du kan fokusere på andre og vigtigere ting. Vi sørger også for at modtage og videresende skrotpræmien fra det offentlige, hvis din bil er berettiget til det.

Hvorfor skrotte sin bil?

Der kan være mange årsager til man ønsker at skrotte sin gamle bil i Odense eller omegn. Ofte er det tilfældet at bilen er i dårlig stand og ikke længere er sikker at køre i. Samtidig kan det være bedre for privatøkonomien at skrotte den og få skrotpræmie, frem for at betale for dyre reparationer på en bil der hurtigt går i stykker igen.

Og for biler der er mere end ti år gamle, gælder det at de ofte er mindre brændstoføkonomiske og udleder flere emissioner end nyere biler. Hvis du skrotter en gammel bil og erstatter den med en nyere, mere miljøvenlig model, kan du være med til at reducere dit CO2 forbrug, køre længere på literen og minimere påvirkningen af miljøet.

Det kan også være du har haft et projekt uden nummerplader til at stå og fylde i garagen eller indkørslen. Hvis du ikke længere har brug for bilen, eller er gået død i projektet kan du overveje at skrotte den og opnå skrotpræmie hvis betingelserne er i orden.

Hvad vores tidligere kunder siger

Dorthe Tornvig Hansen
Dorthe Tornvig Hansen
2023-01-12
Jeg har i dag skrottet min gamle bil og den blev hentet af Bilskrot Jylland af en virkelig behagelig, høflig og imødekommende chauffør. I morges havde jeg en behagelig snak med Kim, som fortalte mig hvordan det helt ville forløbe og senere blev bilen hentet. Det har været så nemt for de ordner det hele, så jeg vil klart anbefale virksomheden.
Dorthe Bräuner
Dorthe Bräuner
2022-10-14
Super nemt at skrotte sin bil. Man giver bare besked, og den bliver hentet på adressen, og alt papir arbejdet bliver gjort.
Alux Enburg
Alux Enburg
2022-09-13
Super service og hurtigt svar . Flinke medarbejder
Kristian Schou
Kristian Schou
2022-08-24
Bilskrot Jylland kan anbefales Ringede, fik en god pris og de afhentede lynhurtigt, plus de afmeldte bilen.
Frank Jensen
Frank Jensen
2022-08-08
Super service. Hurtig og bil afhentet til aftalte tid.
lars sørensen
lars sørensen
2022-08-04
Det var en super god serves og venlig folk kan klar anbefale
Hans Henrik Mikkelsen
Hans Henrik Mikkelsen
2022-08-04
Super nemt og hurtig afhentning.
Kasper C
Kasper C
2022-04-07
Jeg blev kontaktet af Kim fra bilskrot Jylland, efter at have bedt om et skrottilbud på min gamle Yaris. Kim rådede mig til at bruge lidt penge på den, og beholde den yderligere to år, da han hørte standen. God og ærlig service! Jeg ringer til Kim igen om to år og prøver igen:)

Fordele ved at skrotte sin bil

Der er nemlig den fordel ved at få bilen skrottet, frem for at sælge den i dårlig stand på det private marked, at biler der skrottes berettiget til en skrotpræmie. Denne præmie giver bilejeren penge for at kompensere for omkostningerne ved at købe en ny bil.

Hvis du skiller dig af med en gammel bil, som du ikke længere har brug for, kan du også frigøre plads i din garage eller indkørsel, så du får mere plads til at opbevare andre ting. Samtidig vil du også ofte kunne opnå en bedre pris end selve skrotpræmien, hvis din bil har reservedele som der er ekstra værd.

Vi dækker hele Jylland.

Uanset om du og din skrotbil er tæt på os, skal vi nok finde ud af at gøre skrotningen bekymringsløs. Du kan vælge at komme og aflevere din skrotbil hos os i Bilskrot Jylland, eller vi kan aftale, at vi kommer til dig og får overdraget bilen og bugserer den med til ophugning. Vi gør det, du synes er lettest, når din bil skal skrottes. Vi er placeret et godt stenkast fra Jylland nær Centrum, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde.

TLF: +45 55 20 70 84

Har du allerede afmeldt din bil og afleveret nummerpladerne, er det ikke noget problem at aflevere din bil til skrotning.

Hvis du selv er startet på skrotningsprocessen og har afmeldt din skrotningsbil hos Motorregistret og måske endda har afleveret de gamle nummerplader til Skat, er du faktisk godt på vej til at komme af med din skrotningsbil og dermed få en skrotpræmie.

Læs mere om skrotpræmie uden nummerplader her.

Vælg eksperter i bilskrot - vælg os

Ved at vælge et velrenommeret og professionelt firma som os, kan du stole på at processen med at skrotte din bil vil blive udført i overensstemmelse med alle regler og retningslinjer, hvilket sikrer at det sker på en miljøvenlig måde.

For at man kan opnå fuld skrotpræmie kræver det nemlig at man vælger en autoophugger der er godkendt af miljøstyrelsen, præcis som vi er. Det er et krav af myndighederne for at sikre bilen ikke bliver eksporteret efter indlevering, såvel som at alle de gamle og farlige dele på bilen bliver afmonteret og skrottet korrekt.

Hos os har vi specialiseret os i skrotning af biler, og kan tage os af alle de praktiske aspekter af processen for dig. Vi står klar til at hente din bil uanset standen, og vi sørger helt automatisk for at du modtager skrotpræmien fra det offentlige, såfremt din bil er berettiget til det.

Vi tilbyder samtidig en konkurrencedygtig og fair pris for din bil, ofte en af de højeste på markedet. Også selvom din bil måske er i dårlig stand og ikke egnet til kørsel. På denne måde kan du få kontanter for din bil, og kan samtidig få den skrottet på en professionel og bæredygtig måde.

Kontakt os i dag for at aftale en afhentning, og lad os klare resten. Nyd den bekvemmelighed og ro i sindet der følger med, når du lader os håndtere alle de praktiske detaljer i forbindelse med skrotningen af din bil.

Miljøgodkendt autoophugger

Når din bil skal skrottes, er det vigtigt at vælge en miljøgodkendt autoophugger, for det er din garanti for, at ophugningen ikke skader naturen, miljøet eller grundvandet.
På trods af at det faktisk er blevet gjort meget nemt at skrotte sin gamle kasserede bil her i Danmark, så er der faktisk overraskende mange biler, som bliver skrottet ulovligt. Helt op mod hver fjerde bil blev i 2016 bortskaffet ulovligt, ifølge Miljøstyrelsen, og som et modtræk til denne problematik blev skrotpræmien forhøjet med 700 kroner til det nuværende beløb på 2.200 kroner.
Klodens miljø lider under den illegale handel med skrottede biler

Når du afleverer bilen hos en miljøgodkendt autoophugger, er du med til at sikre, at farlige materialer som bly, saltsyre, olie og benzin, der er nogle af de værste forureningskilder i en bil, bliver bortskaffet og behandlet på en skånsom måde for miljøet. Hos en ikke autoriseret autoophugger risikerer du, at din skrotbil bliver solgt videre til lande i den tredje verden som for eksempel Afrika og Indien, og her er der ikke den store sandsynlighed for, at bilen bliver skrottet på en miljømæssigt forsvarlig måde, når den ikke kan køre længere, hvilket giver endnu mere forurening til i forvejen belastede områder.

Du er en del af en forbrydelse, hvis du ikke vælger en autoriseret autoophugger

Det kan måske være fristende at tage imod et lidt for godt tilbud fra en ikke autoriseret autoophugger, men du bliver en del af en forbrydelse, hvis autoophuggeren sælger bilen videre til et andet land, for det er ulovligt. Så med mindre din lovlydighed og din gode samvittighed er til salg for nogle få ekstra håndører, bør du til enhver tid vælge en autoriseret og miljøgodkendt autoophugger.

Bilskrot i Odense - spørgsmål og svar

Det er derfor meget vigtigt at vælge en miljøcertificeret autoophugger som Bilskrot Jylland, når din gamle bil er udtjent, og den står over for sin sidste køretur til skrotningen.

Hos Bilskrot Jylland er vi ISO 14001 certificerede til at følge de strenge standarder for rigtig skrotning af biler og bortskafning af dele og materialer på den mest hensynsfulde måde.

Bilskrot Jylland er tillige godkendt af Miljøstyrelsen til at behandle skrotbiler, og vi er stolte over at leve op til de meget strenge miljøkrav, man skal leve op til som miljøcertificeret autoophugger.

Vi ved alle sammen, at biler ikke er det allerbedste for miljøet – heldigvis bliver det bedre og bedre med fremkomsten af el- og brintbiler, men indtil videre er det benzin og diesel biler, der er de dominerende typer på de danske veje.

Det er dog ikke alle, som tænker på, at det også er vigtigt, hvordan man skrotter en bil set med de miljørigtige briller på.

Således er det estimeret, at helt op mod hver fjerde bil bliver skrottet ulovligt til skade for vores allesammens natur med potentiel fare for, at giftige stoffer siver ned til vores grundvand og truer vores drikkevandsboringer.

Det første, vi gør, er at fjerne alle de potentielle forurenende væsker og materialer som olie, benzin, diesel, batteri, dækkene og hvad der ellers kunne skade miljøet.

Bagefter gør vi vores bedste for at tage alle de reservedele ud af skrotningsbilen, der kan genbruges i andre biler, så vi kan hjælpe med til at gøre processen mere bæredygtig.

Til sidst bliver skrotbilen hugget op eller knust, så de resterende materialer kan komme ud og blive genanvendt i industrien. Det drejer sig ofte om gode, gedigne materiale som jern, aluminium, kobber og andre metaller

Nu ved du mere om skrotning af bil, og hvorfor du skal vælge en miljøcertificeret autoophugger som Bilskrot Jylland.