5/5
Danmarks Flinkeste

Bilskrot i Viborg

Bor du i Viborg hjælper vi med ophugning af din bil. Vi er miljøcertificerede, og giver endda også en god pris på din skrotpræmie.

Få et gratis tilbud

Skrot bil i Viborg

Nogle sælger deres brugte bil, mens der endnu er potentiale i den til en ejer mere. Med pengene fra den brugte bil kommer der et tilskud til den nye. Det er ganske smart for nogen, men der er altså også dem, som bare er så glade for deres gamle bil, at de kører i den lige til den absolut ikke kan mere. Det kan være af kærlighed til modellen, eller fordi økonomien ikke er til andet. Hvis din gamle bil er kørt helt i bund og bare skal skrottes, så har du nok brug for masser af tid til at finde dig en ny bil, så du kan blive kørende igen.

Det kan godt blive lidt presset, når der samtidigt er papirer, der skal udfyldes og alt muligt juridisk med den gamle skrotbil. Her ville lidt aflastning være godt. Hvis man også har et job at passe og måske endda familie og børn, så kan skrotningen af den gamle bil da let gå hen og blive lidt af en byrde, som ville være skøn at kaste fra sig, så man kunne koncentrere sig om det vigtigste, og sjoveste: at finde en ny bil.

Hvad vores tidligere kunder siger

Dorthe Tornvig Hansen
Dorthe Tornvig Hansen
2023-01-12
Jeg har i dag skrottet min gamle bil og den blev hentet af Bilskrot Jylland af en virkelig behagelig, høflig og imødekommende chauffør. I morges havde jeg en behagelig snak med Kim, som fortalte mig hvordan det helt ville forløbe og senere blev bilen hentet. Det har været så nemt for de ordner det hele, så jeg vil klart anbefale virksomheden.
Dorthe Bräuner
Dorthe Bräuner
2022-10-14
Super nemt at skrotte sin bil. Man giver bare besked, og den bliver hentet på adressen, og alt papir arbejdet bliver gjort.
Alux Enburg
Alux Enburg
2022-09-13
Super service og hurtigt svar . Flinke medarbejder
Kristian Schou
Kristian Schou
2022-08-24
Bilskrot Jylland kan anbefales Ringede, fik en god pris og de afhentede lynhurtigt, plus de afmeldte bilen.
Frank Jensen
Frank Jensen
2022-08-08
Super service. Hurtig og bil afhentet til aftalte tid.
lars sørensen
lars sørensen
2022-08-04
Det var en super god serves og venlig folk kan klar anbefale
Hans Henrik Mikkelsen
Hans Henrik Mikkelsen
2022-08-04
Super nemt og hurtig afhentning.
Kasper C
Kasper C
2022-04-07
Jeg blev kontaktet af Kim fra bilskrot Jylland, efter at have bedt om et skrottilbud på min gamle Yaris. Kim rådede mig til at bruge lidt penge på den, og beholde den yderligere to år, da han hørte standen. God og ærlig service! Jeg ringer til Kim igen om to år og prøver igen:)

Skrotning af bil

Du finder nemt en skrothandler i Viborg, hvor du kan få masser af hjælp til både det praktiske og papirarbejdet. Det kan som sagt være en belastning at stå med, når man også har andre vigtige gøremål. Skrothandleren har prøvet det hele mange gange. Afmelding af bilen i Motorregisteret, indlevering af nummerplader osv. Alt det formelle ved skrotning af bil. For den professionelle er det ren rutine, at udfylde papirerne, hvor det måske er helt nyt for dig. Lad skrothandleren kigge på det. Så kan han også lige give dig nogle skrotpriser, nu han er i gang. Der er selvfølgelig en præmie, når man skrotter sin gamle bil. Skrothandleren hjælper dig med hurtigt at finde den rigtige skrotpris til din præmie. Her kan også være hjælp at hente, til at klippe nummerpladerne og alle formaliteter i forbindelse med det. Når du har hjælp til disse ting, så får du frigivet noget tid, som du kan bruge på at finde din næste bil. Du skal jo gerne op at køre igen så hurtigt som muligt.

Vi dækker hele Jylland.

Uanset om du og din skrotbil er tæt på os, skal vi nok finde ud af at gøre skrotningen bekymringsløs. Du kan vælge at komme og aflevere din skrotbil hos os i Bilskrot Jylland, eller vi kan aftale, at vi kommer til dig og får overdraget bilen og bugserer den med til ophugning. Vi gør det, du synes er lettest, når din bil skal skrottes. Vi er placeret et godt stenkast fra Jylland nær Centrum, så du kan hurtigt aflevere din bil til skrotning, eller vi kan komme og hente din bil til skrotning af delene på den mest hensigtsmæssige måde.

TLF: +45 55 20 70 84

Har du allerede afmeldt din bil og afleveret nummerpladerne, er det ikke noget problem at aflevere din bil til skrotning.

Hvis du selv er startet på skrotningsprocessen og har afmeldt din skrotningsbil hos Motorregistret og måske endda har afleveret de gamle nummerplader til Skat, er du faktisk godt på vej til at komme af med din skrotningsbil og dermed få en skrotpræmie.

Læs mere om skrotpræmie uden nummerplader her.

Find skrot priser

Det gælder selvfølgelig om at finde den bedste skrotpræmie på skrot biler, når man skal vælge skrothandler. Lav en god aftale med din skrothandler i Viborg, så du hurtigt kan komme videre med dit liv. Og med en skrotpræmie på lommen, har du et lille tilskud til din næste bil. Det er vel din højeste prioritet, hvis din gamle er slidt helt ned. Det er skrothandleren helt sikkert klar over. Hver dag møder han folk, der er i samme situation, og gør hvad han kan for at hjælpe dem glat igennem. Det er muligt, at du kan lave en aftale om at få hentet din gamle bil, så du slipper for selv at transportere den til skrot. Det kan være en fordel at lægge den del af arbejdet fra dig, hvis du er i bekneb med tid. Det er et spørgsmål om at få den rigtige aftale på plads, som samtidigt giver dig den bedst mulige præmie for din gamle bil.

Det skal ikke være svært at få skrottet sin bil. Det ved skrothandlerne også godt. Derfor sættes kræfterne også ind på, at det skal være nemt for dig og gerne gå så hurtigt som muligt. I Viborg er der gode muligheder for at få processen til at glide glat og hurtigt, så du kan komme videre.

Miljøgodkendt autoophugger

Når din bil skal skrottes, er det vigtigt at vælge en miljøgodkendt autoophugger, for det er din garanti for, at ophugningen ikke skader naturen, miljøet eller grundvandet.
På trods af at det faktisk er blevet gjort meget nemt at skrotte sin gamle kasserede bil her i Danmark, så er der faktisk overraskende mange biler, som bliver skrottet ulovligt. Helt op mod hver fjerde bil blev i 2016 bortskaffet ulovligt, ifølge Miljøstyrelsen, og som et modtræk til denne problematik blev skrotpræmien forhøjet med 700 kroner til det nuværende beløb på 2.200 kroner.
Klodens miljø lider under den illegale handel med skrottede biler

Når du afleverer bilen hos en miljøgodkendt autoophugger, er du med til at sikre, at farlige materialer som bly, saltsyre, olie og benzin, der er nogle af de værste forureningskilder i en bil, bliver bortskaffet og behandlet på en skånsom måde for miljøet. Hos en ikke autoriseret autoophugger risikerer du, at din skrotbil bliver solgt videre til lande i den tredje verden som for eksempel Afrika og Indien, og her er der ikke den store sandsynlighed for, at bilen bliver skrottet på en miljømæssigt forsvarlig måde, når den ikke kan køre længere, hvilket giver endnu mere forurening til i forvejen belastede områder.

Du er en del af en forbrydelse, hvis du ikke vælger en autoriseret autoophugger

Det kan måske være fristende at tage imod et lidt for godt tilbud fra en ikke autoriseret autoophugger, men du bliver en del af en forbrydelse, hvis autoophuggeren sælger bilen videre til et andet land, for det er ulovligt. Så med mindre din lovlydighed og din gode samvittighed er til salg for nogle få ekstra håndører, bør du til enhver tid vælge en autoriseret og miljøgodkendt autoophugger.

Bilskrot i Viborg - spørgsmål og svar

Det er derfor meget vigtigt at vælge en miljøcertificeret autoophugger som Bilskrot Jylland, når din gamle bil er udtjent, og den står over for sin sidste køretur til skrotningen.

Hos Bilskrot Jylland er vi ISO 14001 certificerede til at følge de strenge standarder for rigtig skrotning af biler og bortskafning af dele og materialer på den mest hensynsfulde måde.

Bilskrot Jylland er tillige godkendt af Miljøstyrelsen til at behandle skrotbiler, og vi er stolte over at leve op til de meget strenge miljøkrav, man skal leve op til som miljøcertificeret autoophugger.

Vi ved alle sammen, at biler ikke er det allerbedste for miljøet – heldigvis bliver det bedre og bedre med fremkomsten af el- og brintbiler, men indtil videre er det benzin og diesel biler, der er de dominerende typer på de danske veje.

Det er dog ikke alle, som tænker på, at det også er vigtigt, hvordan man skrotter en bil set med de miljørigtige briller på.

Således er det estimeret, at helt op mod hver fjerde bil bliver skrottet ulovligt til skade for vores allesammens natur med potentiel fare for, at giftige stoffer siver ned til vores grundvand og truer vores drikkevandsboringer.

Det første, vi gør, er at fjerne alle de potentielle forurenende væsker og materialer som olie, benzin, diesel, batteri, dækkene og hvad der ellers kunne skade miljøet.

Bagefter gør vi vores bedste for at tage alle de reservedele ud af skrotningsbilen, der kan genbruges i andre biler, så vi kan hjælpe med til at gøre processen mere bæredygtig.

Til sidst bliver skrotbilen hugget op eller knust, så de resterende materialer kan komme ud og blive genanvendt i industrien. Det drejer sig ofte om gode, gedigne materiale som jern, aluminium, kobber og andre metaller

Nu ved du mere om skrotning af bil, og hvorfor du skal vælge en miljøcertificeret autoophugger som Bilskrot Jylland.